Letöltés

telepítő program frissítéshez, valamint az első telepítéshez

 

Letöltések

MAKRODIGIT könyvelő szoftver letöltési rovata

Figyelem!

Hálózatos telepítés esetén a programot MINDEN gépen frissíteni szükséges. A programba belépni csak akkor szabad, ha az új verzió minden munkaállomásra telepítve lett. Hogyha úgy indítja el a programot, hogy a különböző gépeken más változat van, akkor az regisztrációs problémákat okozhat.

Bér, számlaíró, tárgyi eszköz és könyvelési (kettős, devizás kettős, pénztárkönyv és naplófőkönv) programok

Módosítva: 2020.02.13
Verziószám: 20.0213.4

Telepítő program frissítéshez, valamint az első telepítéshez internet kapcsolattal rendelkező gépekhez. 

A telepítés menetéről itt olvashat bővebben.

Támogatott operációs rendszerek: Windows 7, Windows 8 és 8.1, Windows 10
(A Windows-életciklussal kapcsolatos alapinformációk)

verziószámmodulleírás
20.0213.4KönyvelésÁfa analitika apró átszerkesztése, hogy a hosszú bizonylatszámok jobban elférjenek
20.0213.1Bér2008 bevallás javítása Kiva adóalap egyes meghatározott juttatások esetén javítása (2008 M lap 409. sor) javítása
20.0212.3BérDolgozó adatainál a 4 gyerekes kedvezménynél információs sort jelenítünk meg
20.0212.1Bér2008-as nyomtatványban a szakképzési hozzájárulási alap kitöltését javítottuk, mert áthúzódó szochók esetén nem volt tökéletes
20.0211.2Könyvelés2065 frissítés új ÁNYK miatt

DEMO verzió

A programot regisztráció nélkül is le lehet tölteni és fel lehet telepíteni. Ebben az esetben a program DEMO verzióban működik.

A DEMO program célja a kipróbálhatóság, így a DEMO programmal minden könyvelési feladat kipróbálható, korlátozva csupán az időszak van: csak páratlan hónapokra lehet tételt rögzíteni. A bérmodullal maximum 5 dolgozót lehet számfejteni. A számlázó program DEMO változatával maximum 3 számlát állíthatunk ki, valamint a fejlécben a DEMO felirat is szerepel, ebből következően a DEMO számlázóval készült számlák nem használhatóak adóügyi bizonylatként.

A DEMO verzióval létrehozott cég a regisztráció megvásárlása után tovább használható, az adatokat nem kell újra felvinni.