Partnereink ajánlatai

A JUTA-Soft Computer kedvezményt biztosít a Makrodigit ügyfelek számára.

Feltételek:

    A JUTA-Soft az eladási árból 10% kedvezményt biztosít, amennyiben az adott megrendelő
  • legalább egy éve ügyfele a Makrodigitnek
  • a JUTA-Soft szoftverei közül a JUTA-Raktár Standard vagy JUTA Raktár ABC szoftvert rendeli meg
  • nem ügyfele a JUTA-Softnak

A JUTA-Raktár kiskereskedelmi nyilvántartó és számlázó programok ismertetője itt olvasható.

További információkért hívja ügyfélszolgálatunkat vagy a JUTA-Soft ügyfélszolgálatát.

K.B. Audit Könyvelő és Könyvvizsgáló Kft

Ha a szürke öltönyös, bélyegzőfixált, kimért és olykor akadékoskodó könyvelő a mainstream, akkor a mi cégünk az underground.

Hisszük, hogy nem minden könyvelő karót nyelt. Hisszük, hogy a precizitás, tudás, megalapozott és megfontolt szakmai munka párosulhat rugalmassággal, kreativitással, proaktivitással.

Cégünk 1999-ben alakult. Folyamatosan bővülő létszámmal, jelenleg a Palotanegyedben található, Horánszky utca 10. szám alatti irodánkban várjuk régi és leendő ügyfeleinket.

Az indulástól a végelszámolásig, egyéni vállalkozástól, az egyesületeken, alapítványokon és gazdasági társaságokon át, az állami költségvetésből gazdálkodó társaságokig vállaljuk ügyfeleink teljes körű könyvelését, könyvvizsgálatát, adótanácsadást, bérszámfejtést. Mindezt az egyéni igényeket felmérve, személyre szabottan, korrekt áron.

Pro-Help Adótanácsadó Kft.

Cégünk teljeskörű számviteli és pénzügyi szolgáltatást nyújt az ügyfelek számára, ideértve a bérszámfejtést, könyvelést, adótanácsadás és teljeskörű adó ügyintézést. Magalakulásunk óta az Ügyfeleink elégedettségét tartjuk szem előtt. Ezért törekszünk az egyedi igények lehető legteljesebb kiszolgálására és az Ügyfelekkel történő folyamatos személyes kapcsolattartásra.