Makrodigit - Aktuális program letöltése
Hálózatos telepítés!

FIGYELEM!!! Hálózatos telepítés esetén a programot MINDEN gépen frissíteni szükséges. A programba belépni csak akkor szabad, ha az új verzió minden munkaállomásra telepítve lett. Hogyha úgy indítja el a programot, hogy a különböző gépeken más változat van, akkor az regisztrációs problémákat okozhat.

Bér, számlaíró, tárgyi eszköz és könyvelési
(kettős, devizás kettős, pénztárkönyv és naplófőkönv)
programok

Módosítva Verziószám
 

Telepítő program frissítéshez, valamint az első telepítéshez internet kapcsolattal rendelkező, illetve internet kapcsolattal NEM rendelkező gépekhez (pendrive-on is átvihető, minden szükséges elemet tartalmaz)

Támogatott operációs rendszerek: Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és 8.1, Windows 10

A letöltés a www.makrodigit.hu szerverről tölt le adatokat FTP protokoll használatával a /letolt/program könyvtárból. Szükség esetén a proxy-n engedélyezni kell a www.makrodigit.hu szerver elérését FTP protokoll használatával.

DEMO verzió

A programot regisztráció nélkül is le lehet tölteni és fel lehet telepíteni. Ebben az esetben a program DEMO verzióban működik.

A DEMO program célja a kipróbálhatóság, így a DEMO programmal minden könyvelési feladat kipróbálható, korlátozva csupán az időszak van: csak páratlan hónapokra lehet tételt rögzíteni. A bérmodullal maximum 5 dolgozót lehet számfejteni. A számlázó program DEMO változatával maximum 3 számlát állíthatunk ki, valamint a fejlécben a DEMO felirat is szerepel, ebből következően a DEMO számlázóval készült számlák nem használhatóak adóügyi bizonylatként.

A DEMO verzióval létrehozott cég a regisztráció megvásárlása után tovább használható, az adatokat nem kell újra felvinni.

Tájékoztató a telepítés idejéről

Attól függően, hogy a számítógépén milyen komponensek vannak telepítve, a telepítés 5-15 percet vehet igénybe:

  • A Makrodigit programok telepítési ideje 3 perc,
  • a .net keretrendszeré 4 perc,
  • a pdf olvasóé 5 perc,

egy áltagos gyorsaságú windows rendszerű gépen.

Erre tevődik a letöltés ideje, ami adsl kapcsolat esetén 5 perc.

A frissítés ideje egy internetet is használó gépen letöltéssel együtt 3 perc.